Get TLRD.

Waarom? Hierom!

Promo wear. Het is niets nieuws. Zeker niet.

Sterker nog; als we spreken over ‘het oudste beroep van de wereld’ begrijpt iedereen wat er wordt bedoeld. Maar het klopt niet. Helemaal niks van waar zelfs.

Uit betrouwbare bron weten wij namelijk dat het eerste wat de vrouw van lichte zeden destijds uittrok een onvervalst stuk promo wear was. Dus. Nu jij weer.

Niets nieuws inderdaad. Maar wél van onderschatte waarde. Nog te vaak het ondergeschoven kindje. Het ‘oja’ gevalletje dat op het laatste moment nog moet worden geregeld of snel wordt afgeraffeld. En dat is zonde. Waarom het dan zo belangrijk is? Daar zijn een heleboel redenen voor, maar dít vinden wij de belangrijkste:

Comfort.

Voor ons natuurlijk prioriteit nummer één. Wat de meest mensen niet beseffen is dat de werkdag niet start met een lekkere bak koffie, maar met comfortabele kleding. Eerst de uitrusting op orde, dan pas koffie. Je zit tenslotte pas goed in je vel, als je in een goed velletje zit. Ja toch?

Hier is bij ons het voornemen ontstaan om een einde te maken aan de gestandaardiseerde, recht-toe-recht-aan kleding van ondergeschikt materiaal. Bij ons geen standard-fit, maar TLRD-fit. Een stijlvolle, modieuze pasvorm van zorgvuldig uitgekozen, hoogwaardige stoffen. Een absolute garantie voor het ultieme draagcomfort.

Professionaliteit.

Naast het feit dat onze kleding het gewenste comfort biedt, geeft het dragen hiervan een strakke, professionele uitstraling. En dit mag niet worden onderschat. Niks ‘wij van wc-eend, adviseren wc-eend’, want het is dé afspiegeling van de bedrijfsidentiteit. Het laat zien dat goed wordt nagedacht over het juiste, representatieve imago en is een bewijs dat het bedrijf staat voor properheid, discipline, kwaliteit en desgewenst creativiteit. Niet alleen naar de klant toe, maar ook naar de werknemers.

Eenheid

Het dragen van promo wear op en rondom de werkvloer is namelijk niet alleen professioneel, maar zorgt ook voor gelijkheid onder het personeel. Het creëert een eenheid. Een team. Het is een pure vorm van waardering. En dat verbindt. Zo simpel is het. Het zorgt ervoor dat men met trots het logo van het bedrijf draagt. Het is een extra motivatie om aan de verwachtingen van het bedrijf te voldoen en een absolute boost voor de loyaliteit.

Herkenbaarheid.

Last but not least zorgt het natuurlijk voor herkenbaarheid. En dat willen we allemaal. Eigen roem stinkt? Niet als je het regelmatig wast. Trots zijn op het bedrijf is een must, dus straal dat ook uit. Promo wear voorzien van logo, slogan of persoonlijke boodschap is simpel maar ontzettend doeltreffend.

Waarom zou je nog wachten. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op en get TLRD.